Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

#Verkossa - kaupunkitaideteoksen avajaiset

Taide saapuu Savonlinnaan Joel Lehtosen puistoon! Perjantaina 12.7 esille asetetaan Kirsimaria E. Törösen ja Savonlinnan taidelukion opiskelijoiden luoma kaupunkiteos "Verkossa".. Teoksen visiona on kuvata kaikkia niitä verkkoja, joita ympärillämme risteilee näkyvissä tai silmän tavoittamattomissa. Teos muodostuu puistomuuntajan läheisyyteen sijoitetuista hahmoista ja heidän välilleen havainnollistetuista verkostoista.

Tervetuloa 12.7 perjantaina 10-16 teoksen avajaisiin tutustumaan taiteeseen ja sen tekijöihin. Tavattavissa ovat teoksen luojat Kirsimaria E. Törönen ja sekä opiskelijat Heta Eskelinen, Laura Jämsén, Selja Puukko ja Vilma Laine Savonlinnan taidelukiosta. Lisäksi läsnä ovat Järvi-Suomen Energian edustajat, jotka olivat mukana mahdollistamassa teosta.

Avajaisissa perheen pienimmillä on mahdollisuus värittää oma teoksesta tuttu puinen hahmonsa, jonka saa sitten muistoksi mukaan lähtiessä, ja joka voi ehkä toimia kipinänä taideharrastukselle tulevaisuudessa.

Taiteilijat sekä yhteistyökumppanit toivottavat kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan teokseen ja sen tekijöihin. Nähdään puistossa!

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ilmoitettuja tietoja
LipunmyyntiEi ilmoitettua lipunmyyntitietoa.
AikaPe 12.7.2019 klo 10:00 - 16:00
SijaintiJoel Lehtosen puisto, Puistokatu 2, 57100, Savonlinna
WWW-osoitehttps://bit.ly/2G0W8uk
JärjestäjäEi ilmoitettua järjestäjää
AvainsanatKoko perheen tapahtumat, Kulttuuri, Museot, näyttelyt ja galleriat
Katsottu140 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa