Tapahtuma on vuodelta 2018.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

VENOM 3D

Yksi Marvelin mahtavimmista ja monimutkaisimmista hahmoista astuu parrasvaloihin, kun Eddie Brock päätyy isännäksi avaruudesta peräisin olevalle symbiootille nimeltä Venom. Toimittajana Eddie on yrittänyt nujertaa Life Foundationin pahamaineisen perustajan, neron nimeltä Carlton Drake – ja tuo pakkomielle on tuhonnut hänen uransa ja suhteensa tyttöystävään Anne Weyingiin. Eddien tutkiessa yhtä Draken kokeista aliensymbiootti Venom sulautuu hänen kehoonsa, ja Eddie saa uusia, uskomattomia supervoimia sekä mahdollisuuden tehdä käytännössä mitä ikinä haluaa. Kieroutunut, synkkä, arvaamaton ja vihan siivittämä Venom pakottaa Eddien painiskelemaan sen kanssa, miten hallita vaarallisia kykyjä, joita tämä toisaalta pitää voimaannuttavina ja huumaavina. Eddien ja Venomin tarvitessa toisiaan saadakseen haluamansa he kietoutuvat samalla entistäkin tiiviimmin yhteen — mihin Eddie loppuu ja mistä Venom alkaa?
Ruben Fleischerin ohjaaman VENOM-scifijännärin pääosissa ovat Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze ja Reid Scott.

K12 Esitys: 1 h 52 min

Дополнительная информация

Продажа билетовLiput 12,5 €
Lipunmyynti: Kino Killa,
Punkaharjuntie 3, Savonlinna
puh. 015-514 605
времяЧт 11.10.2018 начало в 19:00 - 20:55
местоположениеKino Killa, Punkaharjuntie 3, 57130, Savonlinna
Веб-адресhttp://www.savonkinot.fi
Ключевые словаФильмы
просмотрели229 раз

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Другие в том же месте

Ei tapahtumia.