Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Unkarin kulttuuriviikot Savonlinnassa

Unkarin kulttuuri näkyy ja kuuluu monipuolisesti syyspainotteisen Unkarin kulttuuriviikot -tapahtumasarjan puitteissa. Tarjontaan kuuluu konsertteja, näyttelyitä, elokuvia, luentoja, tanssia, ruokaa ja kaikenlaista muutakin ohjelmaa!

Unkarin kulttuuriviikot järjestetään Savonlinnan ja Budapestin ensimmäisen kaupunginosan (unkariksi Budavár) ystävyyskaupunkisuhteen solmimisen kunniaksi.

Kulttuuritapahtumien järjestäminen ja tapahtumiin osallistuminen on hyvä tapa tuoda ystävyyskaupungit asukkaineen, järjestöineen ja instituutioineen lähemmäksi toisiaan.

Osallistu, koe ja nauti unkarilaisesta kulttuurista sinäkin!

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ilmoitettuja tietoja
LipunmyyntiOsa tapahtumista on maksullisia.
Aika2.9. - 28.11.
SijaintiUseita sijainteja
WWW-osoitehttp://www.helsinki.balassiintezet.hu/fi/homefi/7-slideshow/3954-unkarin-kulttuuriviikot-savonlinnassa-2-9-28-11/
JärjestäjäUnkarin kulttuuriviikkoja ovat toteuttamassa Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskus, Unkarin suurlähetystö, Budapestin Budavárin kaupunginosa, Savonlinnan kaupunki, Savonlinnan Suomi-Unkari Seura ja joukko savonlinnalaisia kulttuurilaitoksia. Tapahtumasarjaa tukee Unkarin kulttuurirahasto NKA (www.nka.hu).
AvainsanatKonsertit ja keikat, Kulttuuri, Museot, näyttelyt ja galleriat, Muut tapahtumat
Katsottu856 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Tapahtumat

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.

Muita tapahtumia samaan aikaan

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.