Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Unkarin kulttuuriviikot: Réka Királyin kuvitustyöpaja

“Rakennetaan oma kaupunki!”

Savonlinnan pääkirjasto Joelissa on 4.11.–29.11. esillä unkarilaisen lastenkirjakuvittaja Réka Királyin kuvitusnäyttely Tarinahetki.

Näyttelyyn liittyen on mahdollisuus tutustua tarinoiden ja kuvien maailmaan itse kuvittajan, Réka Királyin vetämissä työpajoissa. Kukin osallistuja rakentaa oman talon, minkä jälkeen taloista rakennetaan yhdessä kaupunki. Ohjelmassa on mm. satutuokio sekä oman ja yhteisen tarinan rakentaminen kuvien avulla ja kautta. Pohjana kirja "Pop pian kotona" (Jenni Erkintalo, Réka Király, Etana Editions 2015). Pajojen kieli on suomi.

Ke 6.11. Joeli, Tilkku-tila
• Klo 15-15.45 ja klo 16-16.45: Kaikille avoimet työpajat
• Klo 17–18: Kirjakuvituksista lastenkirjakustantamoon. Lastenkirjakustantamo Etana Editionsin tarina ja esittely

Etana Editions on kahden kuvittajan, Jenni Erkintalon ja Réka Királyin perustama pienkustantamo, tarkoituksenaan tehdä korkealaatuisia kuvakirjoja lapsille. Viidessä vuodessa Etana Editions on kustantanut yli 30 kirjaa ja pitänyt lapsille suunnattuja muotoilun ja tarinankerronnan työpajoja. Yli 20 Etanan kustantaman kirjan käännösoikeudet on myyty yhdeksälle eri kielialueelle, ja kirjat ovat voittaneet 15 palkintoa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi kustantamo on ollut ehdolla Astrid Lindgren Memorial Awardin 2018 saajaksi.
Kustantamon kotisivut: Link icon Linkki

Näyttely ja työpajat ovat osa Savonlinnassa syksyllä vietettäviä Unkarin kulttuuriviikkoja. Tapahtumasarjaa ovat toteuttamassa Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskus, Unkarin suurlähetystö, Savonlinnan kaupunki, Budapestin Budavárin kaupunginosa, Savonlinnan Suomi-Unkari Seura ja joukko savonlinnalaisia kulttuurilaitoksia. Tapahtumasarjaa tukee Unkarin kulttuurirahasto (NKA, www.nka.hu).

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ilmoitettuja tietoja
LipunmyyntiEi ilmoitettua lipunmyyntitietoa.
AikaKe 6.11.2019 klo 15:00 - 18:00
SijaintiPääkirjasto Joeli, Asemantie 5, 57100, Savonlinna
WWW-osoiteEi WWW-osoitetta
JärjestäjäEi ilmoitettua järjestäjää
AvainsanatKoko perheen tapahtumat, Kurssit ja yleisöluennot, Muut tapahtumat, Opastukset ja ohjattu toiminta
Katsottu183 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ke 2.9. klo 10:00 - 18:00
Tapahtuma ajalla 2.9.2020 - 29.9.2020.
Savonlinna, Pääkirajasto Joel, näyttelytila TUIKE