Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Tunikan ompelu -kurssi

Suosittu ompelukurssi tulee jälleen! Tule ompelemaan oma istuva luottovaate arkeen ja juhlaan. Korosta persoonaasi valitsemalla iloisen värikäs kuosi tai valitse hillitty sävymaailma, jota voit yhdistellä muiden vaatteiden kanssa loputtomasti. Kurssilla on useita erimallisia valmiita kaavavaihtoehtoja ja tunikan mallia on helppo muuttaa esimerkiksi hihan mittaa lyhentämällä tai pidentämällä. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla muokataan mieluinen valmiskaava omille mitoille sopivaksi, ja kahdella seuraavalla kerralla vaate ommellaan valmiiksi. Materiaalina ovat joustavat ja pehmeät puuvillaiset trikoo- ja collegekankaat. Ompelukoneita ja saumureita meillä on rajallinen määrä, joten voit ottaa oman ompelukoneen tai saumurin mukaan kurssille. Kurssin ajan myymälässämme on POP UP kangasmyynti, josta voit helposti hankkia mieleisen kankaan kurssilla ommeltavaksi.

Hinta 24€ + ompelutarvikemaksu 5€ + kankaat. Ryhmä kokoontuu kolme kertaa: Keskiviikko 16.10.,30.10. ja 6.11. klo 17-19.30

Lisätiedot

IlmoittautuminenLink icon Linkki
LipunmyyntiEi ilmoitettua lipunmyyntitietoa.
AikaKe 16.10.2019 klo 17:00 - 19:30
SijaintiTaito Shop Savonlinna, Puistokatu 7, 57100, Savonlinna
WWW-osoiteEi WWW-osoitetta
JärjestäjäTaito Shop Savonlinna/ Craft & Design Savonlinna
AvainsanatMuut tapahtumat
Katsottu130 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.