Tapahtuma on jo mennyt.

Somaattinen äänimatka - kehollisen kuuntelun työpaja

SOMAATTINEN ÄÄNIMATKA
Kehollisen kuuntelun työpaja

Osallistu Somaattiselle äänimatkalle kolmiulotteiseen äänimaisemaan, joka koostuu erilaisista luonnon äänistä ja akustisesta musiikista kolmiulotteisesti nauhoitettuna (kuuntele esimerkki: Link icon Linkki Äänimatkat ovat luotu hetkessä ja siksi kokemus on joka kerta erilainen.

Kehoa ja mieltä rentouttava kokemus lisää itsetuntemusta ja yhteyttä omaan kehoon. Teemme helppoja kehotietoisuusharjoituksia ja keskustelemme kokemuksista sekä äänen terapeuttisista vaikutuksista ja kuuntelukulttuurista. Äänimatkaan voi osallistua myös istualteen jos makuuasennossa on rajoitteita.

Somaattisen Äänimatkan ovat kehittäneet sosiaalipedagoki Catarina Brazão ja säveltäjä Markus Pesonen osana Acoustic Body® -konseptia, joka yhdistää somaattisen kasvatuksen, ekopsykologian ja äänen voiman auttaen ihmisiä löytämään uudelleen yhteyden luontoon niin sisällään kuin ympärillään. Työpajoja on järjestetty jo yli 1000:lle osallistujalle Euroopassa todella positiivisin tuloksin.

Muutama kommentti aikaisemmista tapahtumista:

"Kiitos vielä ihanasta äänimatkasta. Matka oli minulle erittäin voimakas ja syvä. Pimennysside silmillä tehosti kokemusta ja kuuloaistiin keskittymistä ja tuntui tärkeältä osalta. Menin matkan aikana syvälle itseeni ja sen avulla minulle oli mahdollista kuulla sisäistä tilaani, huomata miten minulla oikeastaan menee. Tunsin myös syvää rakkautta ja arvostusta itseäni kohtaan ja se tuntui koskettavalta." — Veera.

"Omaa kokemusta kuvaisin sanalla meditatiivinen, menin tuon esityksen aikana aika syvälle. Todella vaikuttava esitys äänentoistollisesti, hämmästyttävän luonnollinen äänimaisema tuossa saatiin aikaan." — Jyrki

"Somaattinen äänimatka oli ihana kokemus minulle! Ja varsinkin keskustelut sen jälkeen herättivät monia uusia ajatuksia." — Marianne

"Erikoinen ja ainutlaatuinen kokemus. Kaunista ja puhuttelevaa." - Heikki

Kuvaus ohjaajista:

Catarina Brazão (http://catarinabrazao.com) on somaattinen kouluttaja, yhteiskunnallinen yrittäjä, soul midwife ja intohimoinen luonnonystävä. Hänellä on sosiaalityön tutkinto mielenterveyden alalta. Hän on tutkinut laajasti sukupuoleen ja yhteiskuntaan liittyviä kysymyksiä sekä alkuperäiskansoja. Catarina on vapaan itseilmaisun sanansaattaja, ja hänen tavoitteenaan on auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä sisäisesti kokonaisiksi — sekä kuuntelemaan kehon herkkiä viestejä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus niin yksilöiden kuin ryhmien ohjaamisesta, ja työssään hän käyttää hyväksi useita eri somaattisia ja henkisiä työkaluja. Tästä syystä hänen opetuksensa muotoutuu aina jokaisen yksilön tarpeiden mukaan. Nykyään hän toteuttaa eri puolilla Eurooppaa erilaisia työpajoja, kursseja ja ohjelmia, joiden tarkoituksena on tukea ihmisiä löytämään ainutlaatuinen ja autenttinen oma itsensä.

Markus Pesonen (http://markuspesonen.com) on säveltäjä, kitaristi, äänialkemisti, multimediataiteilija ja opettaja, joka tutkii äänen vaikutusta ihmisiin ja ympäristöön. Nykymusiikin saralla hänet tunnetaan erilaisista kokoonpanoista aina kitaraa ja elektronisia elementtejä yhdistävästä sooloprojektista 11-henkiseen Markus Pesonen Hendectet -ensembleen, ja monista tyylilajeista aina kamarimusiikista teknoremixiin. Markuksella on musiikin maisterin tutkinto ja säveltäjän tutkinto Kööpenhaminan konservatoriosta, mutta hänen kyltymätön uteliaisuutensa ja totuudenetsintänsä on ajanut hänet tutkimaan monia eri aihealueita. Markus on myös kukoistavan terveyden ja runsaan elämän sanansaattaja, joka pyrkii etsimään yhteyksiä eri tieteen- ja taiteenalojen väliltä niin, että ne kehittäisivät koko yhteisöä palvelevia innovaatioita ja loisivat ääniä ja lauluja, jotka elvyttävät ja ravitsevat niin mieltä kuin kehoa.

Esittely video: Link icon Linkki

Lisä infoa englanniksi ja lyhyt kuuntelunäyte: www.forthesakeofbeings.com/soundjourney

Liput: 20€

Paikkoja on rajoitetusti joten toivomme ilmoittautumista etukäteen.

Ilmoittautumiset: Link icon Linkki

Tiedustelut: markus@forthesakeofbeings.com

Lisätiedot

IlmoittautuminenIlmoittaudu ennakkoon. Paikkoja rajoitetusti.
LipunmyyntiSiirry ostamaan liput
AikaLa 18.5. klo 14:00 - 16:00
SijaintiLinnala-sali, aulakrs, Sotilaspojankatu 7, 57100, Savonlinna
WWW-osoitehttps://www.opistopalvelut.fi/linnala/course.php?l=fi&t=4920
JärjestäjäFor the Sake of Being(s) & Linnala Liikunta
AvainsanatHyvinvointi, Koko perheen tapahtumat, Kulttuuri, Kurssit ja yleisöluennot, Luonto, Muut tapahtumat
Katsottu415 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Su 25.8. klo 14:00 - 16:00
Savonlinna, Linnalan opisto
Ma 26.8. klo 18:30 - 20:30
Savonlinna, Linnalan luentosali