Tapahtuma on jo mennyt.

Päiväkirjakurssi luostarissa

"Elämämme tapahtumat tapahtuvat aikajärjestyksessä, mutta merkityksessään meille ne muodostavat oman sisäisen järjestyksensä… ilmestysten katkeamattoman helminauhan."

Eudora Welty

Päiväkirjakurssilla 27.-28.7. 2019 on kouluttajana kirjailija, kirjallisuusterapiaohjaaja Heli Hulmi (Kirjoitusretket.fi)

Päiväkirjan kirjoittaminen on ikivanha menetelmä omien ajatusten ja tunteiden hahmottamiseen. Kesäkurssin aikana tutustumme erilaisiin tapoihin pitää päiväkirjaa. Teemme kirjoitusretkiä lähiluontoon. Elämäntarinallisen kirjoittamisen yhtenä lähteenä voivat olla vanhat päiväkirjat. Mietimme, kuinka työstää niitä eteenpäin ja käyttää materiaalina novelliin, runoon.

Luemme, keskustelemme ja annamme tilaa uusille oivalluksille. Työskentelemme päivittäin noin kuusi tuntia. Saat myös henkilökohtaista ohjausta. Lajeina elämäntarina, proosa, runous.

Lisätiedot

IlmoittautuminenTiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 5.6. mennessä sähköpostitse hulmi.heli@gmail.com tai p. 050 527 2041
LipunmyyntiHinta 830 e sisältää kurssimaksun, majoituksen, täysihoidon ja mahdollisuuden käydä henkilökohtaisia keskusteluja luostarin papin, ekoteologi Pauliina Kainulaisen kanssa. Kappelin päivittäiset rukoushetket ovat kaikille avoimia. Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen Savonlinnan rautatieasemalta Enonkoskelle.
Aika22.7.2019 - 28.7.2019 klo 12:00 - 12:00
SijaintiEnonkosken luostari, Ihamaniementie 848, 58180, Ihamaniemi, Enonkoski
WWW-osoitehttp://www.luostariyhteiso.fi
JärjestäjäEnonkosken luostariyhteisö
AvainsanatHengelliset, Kulttuuri, Kurssit ja yleisöluennot
Katsottu1205 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

To 26.12. klo 13:00 - 14:00
Ihamaniemi, Enonkosken luostari