Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Mysteeri Luolassa

Seikkaile ainutlaatuisessa luolassa ja ratkaise mysteeri! Marraskuun 23. päivä Punkaharjun luolastossa järjestetään ainutlaatuinen escape room-tapahtuma: Mysteeri luolassa.

Activity Maker, SAMIEDUn opiskelijoiden ja Luola Eventsin yhteistyössä kehittämä pakopelitapahtuma on järjestetty jo kahdesti tänä vuonna. Hyvän suosion myötä jatkoa seuraa, tosin nyt pelin tehtäviä on uudistettu reilusti! Uusien tehtävien lisäksi pelialue laajenee aiemmasta.

Pelaamaan kannattaa siis tulla, vaikka aiemmin olisikin jo saanut mysteerin ratkaistua! Tervetuloa ainutlaatuiseen pelitapahtumaan perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa!

TAPAHTUMAN TIEDOT
Ensimmäinen lähtö klo 13.00 ja viimeinen klo 17.30. Lähtöjä on puolen tunnin välein.

Peliin ostetaan henkilökohtaiset liput, mutta sitä pelataan 2-6 hengen ryhmissä. Lippu maksaa 27 € per henkilö, sisältäen palvelumaksun. Tapahtumaan pääsee siis osallistumaan vaivattomammin vaikka 2 hengen voiminkin!

Suosituksena on kisailla 3-4 hengen tiimeissä.

Ilmoittautuminen ja pelin aloitus tapahtuvat luolaston lipunmyyntipisteellä. Ryhmän nimi ja osallistujamäärä ilmoitetaan siinä henkilökunnalle. Ihanneaika pelin suorittamiseen n. 2 tuntia. Pelin voi suorittaa omaan tahtiin luolastossa, mutta nopeimmin pelin suorittaneelle joukkueelle luvassa palkinto!

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ilmoitettuja tietoja
LipunmyyntiSiirry ostamaan liput
AikaLa 23.11.2019 klo 13:00 - 17:30
SijaintiLuola Events, Tuunaansaarentie 2, 58450, Punkaharju
WWW-osoitehttps://luolaevents.fi/
JärjestäjäEi ilmoitettua järjestäjää
AvainsanatKoko perheen tapahtumat, Kulttuuri, Muut tapahtumat
Katsottu378 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut tapahtumat

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.

Muita tapahtumia samaan aikaan

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.