Tapahtuma on jo mennyt.

Mustalaisruhtinatar - operetti

Mustalaisruhtinatar-operetti palaa tauon jälkeen

Heinäkuun loppupuolella La 25.7. klo 19:00 tarjotaan operettiherkkua yleisölle Savonlinnan Olavinlinnassa, kun Mustalaisruhtinatar operetti palaa näyttämöille pitkän tauon jälkeen.

Mustalaisruhtinatar on huumaava operettiklassikko täynnä polttavia tunteita ja operettikirjallisuuden rakastetuimpia melodioita, kuten “Muistathan kai”, “Rakastaa voi monta kertaa", “Heia heia in der Bergen” ja “Riemumielin rinta tahtoo”.

Juulia Tapolan ohjaama Mustalaisruhtinatar-operetti tarjoaa katsojille ikivihreitä sävelmiä, pukuloistoa sekä päätähuimaavaa draamaa. Mustalaisruhtinatar on Emmerich Kálmánin säveltämä operetti vuodelta 1915. Tarinassa paneudutaan kabareelaulajan ja wieniläisruhtinaan rakkaustarinaan.
– Mustalaisruhtinatar on parhaita operetteja. Tarina on hauska ja mukana on paljon romanttisia duettoja, esityksessä kuultava oopperalaulaja Jyrki Anttila kertoo.
Esityksessä kuullaan useita tunnettuja kappaleita. Esimerkiksi Muistathan kai -kappale herkistää takuulla useimmat kuulijansa.
Lavalle nousevat tutut ammattisolistit kuten Jyrki Anttila (Edwin), Johanna Rusanen (Sylva), Vikke Häkkinen (Boni), Jouni Kokora (Feri), Emilia Vesalainen-Pellas (Stasi), ynnä monet muut tutut huippusolistit!

Ohjaus - Juulia Tapola
Lavastus - Jari Jalonen

*** Aiemmasta tiedosta poiketen esitys ainoastaan la 25.7.2020 ***

Lisätiedot

IlmoittautuminenHoppe@operart.fi
Lipunmyyntialk. 54,50€ /ryhmät 44,50€
Kaikista Lippupisteen myymälöistä konserttisalien lipunmyynneistä sekä R-Kioskeilta.
Ryhmät: ryhmamyynti@operart.fi, puh. 044 770 3589
Siirry ostamaan liput
AikaLa 25.7. klo 19:00 - 21:35
SijaintiOlavinlinna, 57130 Savonlinna, 57130, SAVONLINNA
WWW-osoitehttp://www.operart.fi
Järjestäjäwww.operart.fi
AvainsanatOoppera
Katsottu1106 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.