Tapahtuma on jo mennyt.

Luento: Kemikaaliton elämä

Luennoitsijamme Hanna Era kertoo itsestään:

”Öljynoita” Hanna aloitti tuoksuvat seikkailunsa eteeristen öljyjen ihmeellisessä maailmassa vuonna 2013. Jo ensi kohtaamisesta alkaen kävi ilmeiseksi, että noidalla oli salainen pahe: kyky puhua nopeammin, kuin järki juoksee. Niinpä noita päätyikin tulkkailemaan erilaisia kiertäviä opettajia.

Vuosien varrella noita-akka on kääntänyt selvälle suomen kielelle laajan määrän kansainvälisten öljykouluttajien koulutuksia: hyvinvoinnista kemiaan ja tieteellisestä tutkimuksesta viljely- ja tislausmetodeihin.

Niinpä saattoi käydä myös sellaisella tavalla, että noidan omaan päähän painui enempi tietoja ja taitoja, kuin yksi noita ehtii parhaalla tahdollakaan hyödyntää. Noita siirtyi siksi tulkkaus- ja hoitotyöstä myös opettamaan eteeristen öljyjen käytöstä, tieteellisestä tutkimuksesta sekä monista muista seikkailuiltaan oppimistaan asioista.

Ja ennen kuin ehditte kysyä: noita on ammatiltaan eräopas, erityisryhmien luonto-opas, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, HeLMi-ohjaaja, Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, sertifioitu Raindrop- ja Tunnevapautus-hoitaja. Lisäksi noita on yliopistossa kerännyt tietoja biologian, psykologian, kirjallisuustieteen ja sosiologian alalta.

Uutiset tuovat meille päivästä toiseen raskaita tietoja siitä, kuinka arjessa käyttämämme synteettiset kemikaalit kuormittavat niin omaa kehoamme, kuin ympäröivää luontoa.
Tällä luennolla tarkastellaan, voisimmeko elää syvemmässä yhteistyössä - hyödyntää arjen ratkaisuissa niin kauneudenhoidon, hygienian kuin siivouksen suhteen enemmän luonnon omia raaka-aineita. Opimme tunnistamaan synteettisistä yhdisteistä ja kemikaaleista vaarallisimpia ja selvitämme, missä tuotteissa niitä erityisesti on.
Pääset kotiin mieli täynnä toivoa ja uusia oivalluksia, joilla tuet arjessa oman perheesi ja kotisi puhtautta ja hyvinvointia sellaisilla keinoilla, joita myös Luonto Äiti kiittää.

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista
LipunmyyntiPääsymaksu ovella käteisellä 5 €, opiskelijat 3 €, jäsenet ilmaiseksi.
AikaMa 7.10. klo 18:00 - 20:00
SijaintiTaidelukion auditorio, Sotilaspojankatu 3, 57100, Savonlinna
WWW-osoitehttp://www.hekry.com
JärjestäjäSavonlinnan Henkinen Elämänkatsomus ry
AvainsanatKurssit ja yleisöluennot
Katsottu131 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ma 21.10. klo 18:00 - 20:00
Savonlinna, Taidelukion auditorio
Su 3.11. klo 18:00 - 20:00
Savonlinna, Taidelukion auditorio
Ma 18.11. klo 18:00 - 20:00
Savonlinna, Taidelukion auditorio

Muut samassa paikassa

Ma 21.10. klo 18:00 - 20:00
Savonlinna, Taidelukion auditorio
Su 3.11. klo 18:00 - 20:00
Savonlinna, Taidelukion auditorio
Ti 5.11. klo 18:00 - 20:00
Savonlinna, Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto, Melartin-sali
Ma 18.11. klo 18:00 - 20:00
Savonlinna, Taidelukion auditorio