Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Unkarin Kulttuuriviikot: Kansanmusikkiyhtye Szalonnan juhlakonsertti

Unkarin Kulttuuriviikkojen pääkonsertti: Szalonnaband, Sirkka Kosonen ja Taidelukion folkbändi TaKaMus konsertoivat Melartin-salissa 20.9. klo 19

Savonlinnan ja Budapestin ensimmäisen kaupunginosan Budavárin tuoreen ystävyyskaupunkisuhteen kunniaksi vietetään Savonlinnassa Unkarin kulttuuriviikkoja syksyllä 2019. Värikkään ohjelmasarjan päätapahtuma on unkarilainen kansanmusiikkikonsertti Melartin-salissa 20.9. klo 19. Esiintyjänä on hieno Szalonnaband Unkarista, vierailevina taiteilijoina esiintyvät Sirkka Kosonen ja Savonlinnan Taidelukion TaKaMus-yhtye.

Szalonnaband on unkarilaisen kansanmusiikkielämän suosituimpia yhtyeitä. Bändi pitää tärkeänä tehtävänään laulattaa yleisöä, ja tällä tavalla toteuttaa Zoltán Kodályin ajatuksen: Musiikki kuuluu kaikille.
István ”Szalonna” Pál ja hänen bändinsä soittavat taiturimaisesti Unkarin kulttuurialueen erilaisia kansanmusiikkisuuntauksia. Yhtyeen musiikissa viulujen ohella tärkeän roolin saavat myös puupuhaltimet ja Unkarin kansallissoitin cimbalom.
Bändin johtaja, monesti palkittu viulisti István ”Szalonna” Pál johtaa myös Unkarin Kansallista Kansanmusiikkiorkesteria, jossa myös Szalonnabandin kaikki muusikot soittavat. Szalonnaband sai Unkarin Perintöpalkinnon vuonna 2013.

Muusikot:

István Pál "Szalonna" – viulu, laulu, Eszter Pál – laulu, Tamás Gombai – viulu, Attila Gera - puupuhaltimet, Gyula Karacs – alttoviulu , Sándor Ürmös – cimbalom, Róbert Doór – kontrabasso.

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ilmoitettuja tietoja
LipunmyyntiLiput 10 € vain käteinen
Liput ennakkoon Kaupunginkirjasto Joelista.
AikaPe 20.9.2019 klo 19:00 - 20:30
SijaintiSavonlinnan Musiikki- ja tanssiopiston Melartin -sali, Sotilaspojankatu 1, 57100, SAVONLINNA
WWW-osoiteEi WWW-osoitetta
JärjestäjäEi ilmoitettua järjestäjää
AvainsanatKonsertit ja keikat, Kulttuuri
Katsottu197 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut tapahtumat

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.

Muita tapahtumia samaan aikaan

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.