Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Iso Paha Susi

Tammikuun 19. päivä saa ensi-iltansa riemukas ja valloittava koko perheen näytelmä, minkä päähenkilönä jolkottaa itse ISO PAHA SUSI!

Tämä Punahilkasta ja lukemattomista muista saduista tuttu pääkonna ja pahisten pahis joutuu aivan uudenlaisen haasteen eteen, sillä eräänä ihan tavallisena petomaisena iltana Susi-Mamma katoaa jonnekin kesken iltapalan, ja hänestä tulee yllättäen pikku Ruuperi-hukan yksinhuoltaja.
Tästä käynnistyy hämmästyttävä ja hervottoman hauska tapahtumien sarja, missä tutut vanhat kansansadut suistuvat täysin uusille urille.

Tässä näytelmässä kaikki on mahdollista: sudet kokkaavat kasvissoppaa, possut kiusaavat suurpetoja, karhu putoaa kaivoon, pikku-kili kuorruttaa itsensä kinuskilla, Punahilkka pelottelee pienempiään ja mummo… Sanotaanpa vaikka näin, että mummon tekohampaita on syytä varoa!

Katja Krohnin kirjoittama Iso paha susi on viisas, monitasoinen, koskettava ja ennen kaikkea hulvattoman hauska näytelmä. Se on tarina, joka on hotkaissut sisäänsä ajatuksia muun muassa vanhemmuudesta, vastuun kantamisesta, yksinäisyydestä, kasvamisesta ja itsensä löytämisestä. Iso paha susi on yksi menestyneimpiä kotimaisia lastennäytelmiä 2000- luvulla. Sitä on esitetty kymmenissä teattereissa ympäri Suomea ja se on käännetty ainakin neljälle eri kielelle.

Esityksen kesto väliaikoineen on noin 1 tunti ja 45 minuuttia


Käsikirjoitus: Katja Krohn
Ohjaus: Niko Taskinen
Lavastus ja valosuunnittelu: Jarmo Hirvonen
Pukusuunnittelu: Jenni Purmonen
Äänisuunnittelu: Ari Ärmänen

Rooleissa: Matti Ruuska, Mervi Koskinen, Aino Mankonen, Linda Taskinen, Mikko Leinonen, Iida-Maaria Lindstedt, Mika Rask, Aino Sihvonen ja Severi Boesen.

Näytelmän oikeuksia valvoo Nordic Drama Corner.


BLC-Telecom on jakanut jäsenilleen 5 € arvoisen alennuskupongin, jolla he voivat lunastaa max. 2 lippua/kuponki tai perhelipun. Asiakkaalla on oltava alennukseen oikeuttava kuponki lippuja lunastettaessa.

BLC-perhelipuissa alennus on 10 €. Perhelippu koostuu vähintään neljästä (4) henkilöstä. Perheenjäsenten tulee asua samassa taloudessa.

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntiperuslippu 18,50 €
alle 16-v./lastenlippu 13,50 €
ryhmälippu 13,50 €
perhelippu (4 hlö) 54,00 €
Siirry ostamaan liput
AikaLa 19.1.2019 klo 13:00 - 14:45
SijaintiSavonlinnan Teatteri, Kylpylaitoksentie 4, 57130, Savonlinna
WWW-osoitehttps://savonlinnanteatteri.fi/events/event/iso-paha-susi/63576/
JärjestäjäSavonlinnan Teatteri
AvainsanatKoko perheen tapahtumat, Kulttuuri, Teatteri
Katsottu369 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.