Tapahtuma on vuodelta 2019.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Blockprinting kankaanpainanta-kurssi

Tiia Erosen suunnittelema Kaleidoskooppi kuosisarja on syksyn 2019 Tekemisen iloa malliston uutuus. Tule toteamaan kuinka helppoa ja hauskaa oman painokankaan suunnittelu ja toteutus on, leikittele rohkeasti muodoilla ja väreillä. Tarvitset siihen vain leimasimet, värit ja palan kangasta.

Kaleidoskooppi -kuosisarjan leimasimia kääntelemällä ja yhdistelemällä on mahdollista painaa lukuisia erilaisia pintoja. Kuviot muuttuvat, kun leimasimen suunta vaihtuu tai samassa pinnassa käytetään eri värejä. Kurssilta saat valmiiksi 22 esimerkkiä, mutta yhdistelmiä on loputtomasti. Suunnittele kankaasi tarkasti tai anna sattuman johdattaa kuvioita kankaalle kuin kaleidoskooppi. Voit valmistaa kaikki malliston kuusi leimasinta kurssilla tai valita vain mieleiset.

Kaiken tarvittavan materiaalin saat kurssilta. Värit voit tietenkin valita oman värimaailmasi mukaan, näin saat kotisi sisustukseen sopivat kankaat. Kankaaksi olemme valinneet puuvilla-pellavan, joka sopii niin keittiö- kuin sisustustekstiileihin. Mitä jos tekisitkin joululahjat tänä vuonna itse? Painokankaasta ompelet patalaput, keittiöpyyhkeet, kestokassit tai vaikka sisustustyynyt. Jos epäilet ompelutaitojasi, niin huomasithan, että meiltä löydät myös ompelukurssit ja onnistut varmasti.

Hinta 16 € + materiaalit
Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa: Keskiviikko 2.10. ja 9.10. klo 17-19.30

Lisätiedot

IlmoittautuminenLink icon Linkki
LipunmyyntiEi ilmoitettua lipunmyyntitietoa.
AikaKe 2.10.2019 klo 17:00 - 19:30
SijaintiTaito Shop Savonlinna, Puistokatu 7, 57100, Savonlinna
WWW-osoiteEi WWW-osoitetta
JärjestäjäTaito Shop Savonlinna/ Craft & Design Savonlinna
AvainsanatMuut tapahtumat
Katsottu125 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.