Tapahtuma on jo mennyt.

2 päivän melontaretki Linnansaaren kansallispuistoon

2 päivän kajakkiretki Linnansaaressa on koko perheen, täyden palvelun, melontaretki Linnansaaren kansallispuistoon. Oppaina toimivat koulutetut ja kielitaitoiset paikallisoppaat, joilla on vuosien kokemus opastamisesta ja melonnasta alueella. Retket tehdään aina pienissä ryhmissä, oppaan johdolla.

Retkelle lähdetään Oravin kanavakylästä, josta suuntaamme suoraan kansallispuiston sokkeloiseen saaristoon. Melontareitti mutkittelee kauniissa järvimaisemassa keskellä kauneinta Saimaata, saapuen lopulta Linnansaareen. Yön vietämme hirsiaitoissa Linnansaaressa, kansallispuiston pääsaarella, jossa voit myös tutustua luontopolkuihin sekä museotorppaan ja kaskialueisiin. Aitassa yövyt mukavasti ja opas valmistaa kaikki ateriat sekä lämmittää illaksi rantasaunan. Hyvin nukutun yön jälkeen jatkamme retkeä syvemmälle kansallispuistoon ja todellisille norppavesille. Hyvällä onnella saatamme nähdä myös alueen kuuluisimman asukkaan saimaannorpan! Melontaretken ja luonnossa nautitun erälounaan jälkeen palaamme Oraviin.

Luontokokemusten lisäksi osallistujille tarjotaan paikallisia herkkuja, paikallisten kala- ja riistaherkkujen muodossa.

Retken kesto: 2 päivää, 1 yö.

Vaikeustaso: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta, normaali peruskunto riittää. Soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Lähtö- ja paluupaikka: Oravi

Majoituspaikka: Sammakkoniemen leirintäalue, hirsiaitat

Päiväohjelmat/reitin kuvaus: Melontareitti kulkee Linnansaaren kansallipuiston sokkeloisessa saaristossa. Etapit määräytyvät vallitsevien sääolosuhteiden mukaan ja opas johdattaa ryhmän turvallisinta reittiä myöten. Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita.

Varusteet: Hintaan sisältyy kajakkikalusto (kaksikko/ yksikkö), käsineet ja jalkineet sekä makuupussit. Osallistujat huolehtivat itse muusta henkilökohtaisesta varustuksestaan. Ota mukaan vaihtovaatteita, saunapyyhe, hattu/ aurinkolasit, sadevaatteet, aurinkorasva, juomapullo, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet. Retkeily- ja ensiapuvarustus kulkee oppaan mukana.

Lisätiedot

IlmoittautuminenIlmoittaudu ennakkoon
LipunmyyntiVaraa paikkasi maksamalla varausmaksu verkkokaupassa. Retken hinta: Aikuinen €290, Lapsi €270
Siirry ostamaan liput
Aika6.8.2020 - 7.8.2020 klo 12:00 - 17:00
SijaintiOravi ja Linnansaaren kansallispuisto, Kiramontie 27, 58130, Oravi
WWW-osoitehttps://www.oravivillage.com/fi/Aktiviteetit/Kesa/Melonta/Yoton-yo-Linnansaaressa
JärjestäjäSaimaaHoliday Oravi
AvainsanatHyvinvointi, Koko perheen tapahtumat, Liikunta ja urheilu, Luonto, Muut tapahtumat, Opastukset ja ohjattu toiminta
Katsottu248 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.