Tapahtuma on vuodelta 2014.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

TATSI2014 -kulttuuritapahtuma

TATSI2014 on maksuton, kaikille avoin positiivisen tekemisen pop up -kulttuuritapahtuma Nälkälinnanmäellä entisen pääkirjaston yläkerrassa oopperajuhlien ajan 4.7. - 2.8.2014 joka päivä klo 11 - 16.

Tapahtuman järjestää Soile Kinnunen, arkkitehti/ pedagogi.

TATSI merkitsee tuntumaa, kosketusta ja vaikutusta. TATSI-kulttuuritapahtumia on aikaisemmin ollut pääkaupunkiseudulla.
Tarjolla on kuvataidetta, elokuvaa, musiikkia sekä Nälkälinnanmäen historiaa sanoin ja kuvin. Tapahtumassa on myös kaikenikäisille soveltuvia työpajoja, keskustelutilaisuuksia ja yllätysesityksiä.

ESILLÄ ON TEOKSIA SEURAAVILTA

tekstiilitaiteilija Helena Hyyryläinen, taidekirjansitoja Tuula Kähkönen, kuvataiteilija Kaiju Haanpää, savonlinnalainen huumoripiirtäjä Hannu Härkönen, kuvataiteilija Antti Raitala, kuvanveistäjä Kimmo Peltola, kuvataiteilija Tuomo Klemi, taidegraafikko Tiina Kivinen, kuvaaja Mika Ailasmäki, lyhytelokuvaohjaaja Kimi Mattila, Kaappiseura, tuleva lääkäri Leo Alho, kuvataiteilija Hillevi Vähälä-Aranko, kuvanveistäjä Jaakko Tornberg, kultasepänalan artesaani Viivi Kilpiäinen, valokuvataiteilija Julia Weckman ja kuvataiteilija Jarmo Palola.

KAIKENIKÄISILLE SOVELTUVAT PÄIVITTÄISET AKTIVITEETIT

1. Yhteisötaideteos paperisilpusta:
tuo ikävät paperisi tapahtumatilan silppuriin ja käytä paperisilppu yhteisen taideteoksen tekemiseen. Teos kasvaa 30 päivää.
2. Esineiden tuunausta väriteipein.
Tuo kulahtanut muovikaluste tai muu muoviesine ja tuunaa se positiiviseksi jälleenkäyttöä varten. Väriteipit tarjoaa tapahtuma, mutta ota omat sakset mukaan.
3. Osallistu jättihämähäkkiseitin kutomiseen. Teos kasvaa 30 päivää.
4. Henkilöiden bongausta. Tunnista vanhoista kaupunginkirjastosta lainaan saaduista valokuvistaja itsesi, tuttusi tai julkisuuden henkilö. Valokuvat lisätietoineen palautuvat kaupunginkirjastoon tapahtuman päätyttyä.
5. Kasvien bongausta. Nälkälinnanmäelle on merkitty kasveja nimin, tule ja löydä. Huomaa kuitenkin, että kulkeminen maastossa tapahtuu omalla vastuulla.
6. UUTTA, nuoren kävijän toive toteutettiin. Nyt voi pelata lautapelejä vanhassa kirjastossa.
7. Kaappiseuran huone muuttui 28.7.- kaikkien kävijöiden yhteisteospaikaksi. Osallistu väriteippitaideteoksen tekemiseen!

VAIHTUVA OHJELMISTO, POP UP -TAPAHTUMAT

Perjantaina 4.7. klo 11-16 voi keskustella Kimi Mattilan kanssa intohimosta elokuvan tekemiseen. Paikalla myös geokätköilyyn hurahtaneita, joiden kanssa voi rupatella harrastuksen hauskuudesta.

Sunnuntaina 6.7. klo 14- Juha Eero Tapani esittää englanninkielistä poprokkia: englanninkielisiä sävellyksiä ja tulkintoja teoksista.

Torstaina 10.7. klo 12-14 kirjoittajayhdistys Akseli esittelee toimintaansa ja lukee otteita uudesta antologiateoksestaan PIDÄ KAITEESTA KIINNI. Teos on saanut erinomaiset arvostelut.

Perjantaina 11.7. taidekirjansitoja Tuula Kähkönen paikalla

Lauantaina 12.7. klo 12 taiteilija Unto Ahjotulen performanssi MEOKA, taidekirjansitoja Tuula Kähkönen paikalla

Taikuri Kilpiäinen hauskuttaa
maanantaina 14.7. klo 11, 13 ja 15
tiistaina 15.7. klo 11, 13 ja 15
keskiviikkona 16.7. klo 11, 13 ja 15

Sunnuntaina 20.7. KLO 14- OHJELMALLINEN PICNIC-ILTAPÄIVÄ
Tilaisuus alkaa klo 14 konsertilla Akvaario-salissa. Joensuulainen kansanmuusikko Jenni Hanikka laulaa jouhikon ja kanteleen säestyksellä ja esittää monenlaista huilumusiikkia. Konsertissa on vaikutteita mongolialaisesta, kiinalaisesta ja intialaisesta musiikista sekä tuvalaisesta kurkkulaulusta.
Ohjelma jatkuu taidekirjansitoja Tuula Kähkösen picnic-synttäreiden merkeissä Nälkälinnan puistossa. Ota mukaasi eväskori ja viltti sekä runo tai laulu, jonka haluaisit jakaa toisten kanssa. Huonon sään sattuessa picnic pidetään sisätiloissa. Lämpimästi tervetuloa!
Tapahtumatila on poikkeuksellisesti avoinna klo 20:een asti.

Keskiviikkona 23.7. ILTAPÄIVÄTANSSIT klo 14-,
esiintyjänä viihdehanuristi VOITTO TORPAKKO.
Kaikenikäiset tervetuloa!
Tapahtumatila on poikkeuksellisesti avoinna klo 18:aan asti.

Tiistaina 29.7. klo 14 ja klo 15
OMA TANSSI LEMPIMUSIIKKIISI TUNNISSA!
Tuo cd:llä tai mobiilistasi vanhalle kirjastolle musiikkia, jota olet aina halunnut tanssia. Koreografi Hannu Hyttinen tekee ensimmäiselle pyytäjälle - yhdelle tanssijalle tai ryhmälle - mittatilaustyönä koreogragfian, jonka työstämiseen käytetään aikaa yksi tunti. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tule tanssimaan tai vain seuraamaan koreografin ja tanssijoiden yhteistyötä.
Pyhän Olavin päivänä tapahtumatila on avoinna klo 20:een asti.

Keskiviikkona 30.7. LASTEN PÄIVÄ: Hannu Härkösen kuvioimia ilmapalloja jaossa ja mahdollisuus osallistua yhteistaideteoksen tekemiseen ns. musiikkihuoneessa, 35 m2. Ryhmätulijoille toivomus: omia saksia mukaan.
Tapahtumatila on poikkeuksellisesti avoinna klo 9-16.

Torstaina 31.7. klo 12- Soile Kinnunen kertoo kuvin aiemmista TATSI-projekteistaan ja Nälkälinnanmäen TATSI2014 kulttuuritapahtuman onnistumisesta.

Perjantaina 1.8. klo 13 - 15 sisustusarkkitehti Risto Halme, joka oli mukana kirjaston suunnittelutyöryhmässä, kertoo arkkitehtien Kaisa Harjanteen ja Maija Suurlan työskentelystä sekä kirjaston huonekalujen suunnittelusta. Hän avaa myös kulttuurimyönteistä ilmapiiriä 60-luvun Savonlinnassa.
Maija Suurlan pojantytär Laura Suurla esittää Heikki Sarmannon lauluja Eino Leinon runoihin isänsä Wille Suurlan säestämänä.

Lauantaina 2.8. Nälkälinnanmäki-Seura ry esittäytyy klo 11, 13 ja 15;
klo 12 Christa Roinila soittaa alttonokkahuilua.

ESIINTYMÄÄN HALUAVA, ota yhteyttä Soile Kinnuseen sähköpostitse tatsi2014sln@gmail.com tai soittamalla +358 50 5876056.

Pääesiintymistilana on lasiseinäinen Akvaario, (87 m2), myös muualla hyvä akustiikka.

Huom. Tätä sivustoa päivitetään koko kulttuuritapahtuman ajan.

Lisätiedot

Ilmoittautuminenesiintymään haluava, ota yhteyttä Soile Kinnuseen tatsi2014sln@gmail.com tai 050-5876056
LipunmyyntiVapaa pääsy
Aika4.7.2014 - 2.8.2014 klo 11:00 - 16:00
SijaintiSavonlinnan ent. pääkirjaston yläkerta, Tottinkatu 6, 57130, Savonlinna
WWW-osoiteEi WWW-osoitetta
JärjestäjäSoile Kinnunen arkkitehti/ pedagogi
AvainsanatKoko perheen tapahtumat, Museot, näyttelyt ja galleriat, Muut tapahtumat
Katsottu6082 kertaa

Tapahtuma kartalla

Näytä kartta Tapahtuma kartalla

Muut tapahtumat

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.

Muita tapahtumia samaan aikaan

Valitettavasti tapahtumakokonaisuudessa ei ole tapahtumia.