Lisää tapahtumasi seudulliseen tapahtumakalenteriin

Alla olevalla lomakkeella lisäät helposti ja nopeasti tapahtumasi seudulliseen tapahtumakalenteriin. Täytäthän tapahtuman ilmoittajan tiedot huolellisesti, jotta ylläpito saa tapahtuman järjestäjään tarvittaessa yhteyttä. Tiedot tarkastetaan ylläpidon toimesta ennen julkaisua, tarkastus kestää 1-3 arkipäivää. Mikäli tapahtuman julkaisulla on kiire, ota yhteyttä ylläpitoon (tiedot sivun alareunassa).

Lomakkeessa tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia kenttiä. Tapahtumapaikan postinumeron perusteella järjestelmä sijoittaa tapahtuman oikealle paikkakunnalle ja mahdollistaa paikkakuntakohtaisen tapahtumahaun. Jos tapahtumasi liput ovat sähköisesti ostettavissa (esim. Lippupiste), voit laittaa lomakkeeseen linkin myös lipunmyyntiin.

Ilmoittajan tietojen alapuolella olevan kohdan "Säilytä tiedot tallennuksen jälkeen. Kyllä vaihdan vain ajankohdan" avulla voit monistaa tapahtumaasi monelle eri ajankohdalle niin, ettei tapahtumatietoja tarvitse kirjoittaa uudelleen joka kerta.

Huomaathan, että jokaisesta tapahtumasta tulee olla kuva (ks. kriteerit alla). Kuva on yksi helpoimmista, mutta tehokkaimmista markkinoinnin keinoista ja koko tapahtumakalenterin vetovoima perustuukin juuri laadukkaisiin kuviin, jotka herättävät kävijöiden mielenkiinnon tapahtumaasi kohtaan. Lataamalla kuvan tapahtumakalenteriin annat samalla myös luvan käyttää ko. kuvaa muussa sähköisessä, tapahtumaa koskevassa viestinnässä (esim. Facebook).

Tapahtumakalenteri on julkaistu suomenkielen lisäksi myös englanniksi ja venäjäksi. Kieliversioiden syöttölomakkeet löytyvät suomenkielisen alapuolelta. Kieliversioiden syöttö ei ole pakollista, mutta suotavaa!

Tapahtuman saat lisättyä kalenteriin painamalla "tallenna" -nappia. Tallentamisen jälkeen näet, miltä tapahtumasi tulee näyttämään kalenterissa. Sinulla on yksi tunti aikaa muokata tapahtumaasi tallentamisen jälkeen, jonka jälkeen tapahtuma menee ylläpidon tarkistettavaksi.

Useita tapahtumia vuodessa järjestäville suosittelemme omia käyttäjätunnuksia. Saadaksesi tunnukset, ole yhteyttä ylläpitoon!

Lue tämä ennen kuvan lisäämistä!

Järjestelmä hyväksyy ainoastaan JPG-kuvatiedostot. Jokaisessa tapahtumassa tulee olla kuva. Kiinnitäthän erityisesti huomiota kuvan riittävän suureen kokoon, jotta kuva näkyy terävänä suuressa kuvaikkunassa! Järjestelmä sovittaa kuvan automaattisesti ikkunaan sopivaksi, joten valitse mieluummin liian suuri kuin pieni kuva.

Kuvan täytyy olla:
• Vähintään 1000 pikseliä leveä ja 360 pikseliä korkea
• Alle 10Mb tiedostokooltaan
• JPG- tai JPEG-formaatissa

Voit asemoida antamaasi kuvaa sen vieressä löytyvällä liukusäätimellä.

Kuvat
Tapahtuman tiedot
Ilmoittajan tiedot
Tapahtuman näkyvyys
Tiedot englanniksi
Tiedot venäjäksi