Tapahtuma on vuodelta 2017.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Uimonen/Lorenzen -duon levynjulkaisukonsertti

Suomalais-tanskalainen Emmi Karoliina Uimosen (piano) ja Troels Strange Lorenzenin (haitari) muodostama duo Uimonen/Lorenzen soittaa "Trilogia/Trilogi: Indigo"-debyyttialbuminsa levynjulkaisukonsertin Melartin-salissa 13.8. kello 19.

Duo on syntynyt muusikoille yhteisestä melankolian värittämästä sielunmaisemasta ja rakkaudesta pianon ja haitarin maagista yhteissoundia kohtaan. Tästä sinisen sävystä on saanut nimensä myös kokoonpanon nyt julkaistava esikoislevy, joka on samalla osa duon omaa albumien väritrilogiaa.

Uimosen ja Lorenzenin sävellyksissä ja niiden yhdessä tehdyissä sovituksissa kuuluu pohjoismaisen nykykansanmusiikin, jazzin, klassisen impressionismin ja maailmanmusiikin vaikutteita. Sävellyksissä on mukana polyrytmiikkaa ja skaaloja, jotka eivät ole puhkikulutettuja länsimaisessa taide- ja popmusiikissa. Leikkimielisyyden alla soi aina syvänsininen pohjasävel - kappaleiden tunnelmassa kuuluu niin valtameren syvä tummuus kuin myös sen kimaltavilla aalloilla surffaavat delfiinit.

Musiikissa on aina läsnä kaksi paljasta sielua, kaksi avointa mieltä ja ripaus haikeutta. Duon estetiikassa kuuluu selkeyden, ilmaisun merkityksellisyyden ja toisen impulssien herkän kuuntelemisen arvostaminen. Improvisaatio on aina läsnä Uimosen ja Lorenzenin soitossa. Tämä tekee jokaista esiintymisestä ainutlaatuisen.

Tervetuloa!

Lisätiedot

IlmoittautuminenEi ilmoitettuja tietoja
LipunmyyntiVapaa pääsy
AikaSu 13.8. klo 19:00 - 20:00
SijaintiMelartin-sali, Sotilaspojankatu 1, 57100, Savonlinna
WWW-osoiteEi WWW-osoitetta
JärjestäjäEi ilmoitettua järjestäjää
AvainsanatKonsertit ja keikat
Katsottu204 kertaa

Tapahtuma kartalla

Tapahtuma kartalla

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ti 3.7. klo 19:00 - 20:30
Savonlinna, Melartin-sali
La 21.7. klo 15:00 - 17:00
Savonlinna, Melartin-sali
Su 22.7. klo 13:00 - 14:00
Savonlinna, Melartin-sali
La 28.7. klo 15:00 - 16:30
Savonlinna, Melartin-sali
Pe 3.8. klo 19:00 - 20:30
Savonlinna, Melartin-sali